От х:

Днес в x:

Стефан Димитров се срещна с представители на синдикатите в Димитровград

С представители на синдикатите се срещна кандидатът за депутат от листата на Реформаторския блок Стефан Димитров

Повишаване доходите на хората и разкриване на нови работни места, но не само в държавната администрация са сред приоритетите за Реформаторския блок, които кандидатът за народен представител под номер 2 в листата за Хасковския избирателен район Стефан Димитров представи на среща със синдикални деятели в Димитровград. Ние предлагаме политики за България, които смятам, че са изпълними, посочи Димитров.

Сигурност от гледна точка на здравеопазване, пенсионна система, правосъдие и обществен ред, достоен живот, европейско ниво на земеделие и образование са също сред важните за нас неща, но те са постижими с реформи, които трябва да бъдат направени, заяви още Стефан Димитров.

Няма лош сценарий. Има политици, които не си изпълняват ангажиментите, категоричен бе той в отговор на въпрос от участници в срещата. На 5 октомври има избори и е добре да се гласува, призова за активност във вота Стефан Димитров. Той е под номер 7 в интегралната бюлетина и номер 2 за преференциален вот.

От своя страна представители на синдикатите поставиха въпроса за застаряването сред учителската професия и липсата на нова вълна преподаватели у нас.

Платен материал.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Димитров представи приоритетите, по които ще работи в Народното събрание

Стефан Димитров на срещата в КТ "Подкрепа"
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини