От х:

Днес в x:

Деница Сачева стана благодетел за възрастно семейство, пострадало в наводненията

Кандидатът за депутат от Коалиция “Десните„ за Хасковски избирателен район Деница Сачева стана благодетел на най-пострадалите хора при наводненията през почивните дни в село Странско.

Тя посети възрастното семейство Кольо и Тодорка Димитрови в детската градина на селото, където двамата са намерили подслон след като домът им е станал неизползваем. Къщата на дядо Кольо е първата в селото и водата нахлула със страшна сила в нея. Повредена е всичката домакинска техника, безвъзвратно е унищожена и покъщнината на беловласите хора. Три дни след наводнението всичко в дома на сем. Димитрови е в кал и там не може да се живее.

Сачева занесе дрехи и санитарни принадлежности на възрастните хора, направи и парично дарение, което връчи на дъщеря им Ирина. Така те ше могат да започнат ремонт на дома си и отново да се върнат в него.

Сачева остави и 15 одеяла в детската градина, които да бъдат раздадени и на други нуждаещи се.

Благодаря й, че се отнася с широка душа към нас. Гледа ни като много близки хора, въпреки че това момиче до днес не го познавах“, благодари, трогнат от жеста, дядо Кольо. Тя ни вдъхнови и дава сили в мъката ни, да гледаш как губиш за секунда всичко, което си събирал и градил цял живот“, добави съпругата му Тодорка.

Сачева избрала да помогне на семейството, след като ги видяла в телевизионен репораж, че са объркани и без надежда.

Като върнат жест Сачева си тръгна от Странско с подарък от беловласотосемейство - книгата „Какво в действителност учи библията“. Малкото книжле, цялото в кал от наводнената къща, двамата супрузи успели да изсушат и е единственото, което имат.

Подаръкът им е мил и ценен, не само защото хората искаха да върнат нещо в замяна на вниманието. В днешно време хората са притиснати от обръчите на злото и рядко виждат, че доброто има своите кръговрати“, отбеляза Сачева. Тя добави, че поссещението й в Странско не е част от предизборната й кампания, благотворителността е неин начин на мислене. 

Платен репортаж.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини