От х:

Днес в x:

ЧУДО: Шумахер се събуди!

Шампионът е излязъл от комата, в която беше след зловещ удар по главата при ски спускане. Лекарите са категорични, че това е най-добрият знак, който пациентът е можел да даде. Той е бил напълно адекватен и е познал съпругата си. Цялата фамилия на най-добрия автомобилен пилот бдяла неотлъчно до болничното му легло. Семейството му било сигурно, че в момента, в който Шумахер отвори очи, ще иска да види познати лица.

Възторгът, който светът би изпитал от подобна новина, е в основата на светкавичното разпространение на този слух в интернет. За съжаление това е слух, и той не е верен. Мениджърът на Шумахер не потвърдил разълнувалата света вест за RTL. Не се знае откъде е тръгнал слухът, но вероятно от испанския RT. (autoevolution.com)

През февруари приятелят на Шумахер и бивш съотборник от Ферари Фелипе Маса бе цитиран да казва, че Шумахер изглеждал сякаш му отговоря по време на посещението. "Той спи, изглежда нормално и няколко пъти отговори с устата си", казва Маса за немския таблоид Bild.

И миналия месец, семейство Шумахер каза, че вярват във възстановяването му. Той неведнъж се е разминавал със смъртта на състезателната писта.

Шумахер оцеля при мотоциклет катастрофа в Испания през 2009 г., при която претърпя наранявания на главата и шията. Тогава напусна болницата след пет часа. 

Говорителят на Шумахер отново призовава неприкосновеността на личния живот на съпругата му Корина Шумахер и на двете им деца да се спазва, докато благодареше доброжелатели за тяхната подкрепа.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини