От х:

Днес в x:

Георги Първанов в Димитровград: България се управлява задкулисно!

Георги Първанов бе на посещение в Димитровград днес

Президентът на България мандат 2002-2012 година Георги Първанов посети днес Димитровград. В качеството си на представител на Алтернатива на Българското Възраждане /АБВ/ той се срещна с димитровградчани в зала "Гросето".

Първанов коментира актуалната политическа обстановка, като посочи, че в момента България се управлява задкулисно, а правителството е слабо.

"Няма смисъл от правителство, което е с вързани ръце и всеки ден чака дали Волен Сидеров ще дойде в пленарна зала", заяви още Първанов и добави, че Делян Пеевски е емблема на това управление.

Разкритикува и позицията на управляващите по отношение на кризата в Крим, както и вредните, според него кадрови назначения. Като пример той посочи назначаването на счетоводител от Видин за шеф на "Булгаргаз", визирайки Дафинка Янкова, която пое дружеството в края на миналата година.

Българските политици трябва да отстояват своя интерес и да заемат национално отговорна позиция, заяви още държавният глава мандат 2002-2012 година.

Първанов присъства и на откриването на офис на АБВ в Димитровград, а по-рано днес даде пресконференция за местните медии.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Георги Първанов даде пресконференция за местните медии
От 17:30 часа имаше среща с димитровградчани в зала "Гросето"

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини