От х:

Днес в x:

Ансамбъл „Родопа“ още чака 30 бона за концертите си в турнето на Бареков „България без цензура“

Временният директор на фолклорния ансамбъл Адреан Петров се надява, че скоро парите ще бъдат приведени

Ансамбъл „Родопа" все още чака 30 000 лева за участията си в турнето на Николай Бареков „България без цензура". Това представлява половината от сумата, която трябва да получи фолклорния състав за единадесетте концерта, които изнесе заедно с екипа на бившия журналист и настоящ лидер на политическа партия.

 Ансамбълът има подписан договор  с „Ноу Фрейм Медия“  за 5хил.лв. на всяко от участията , като сумата е без ДДС. Така формацията трябваше до края на месец ноември миналата година да получи общо 55 хил.лв. без ДДС за всичките 11 концерта, в които имаше изява.

Цялата сума обаче все още не е изплатена,  като ансамбълът има да получава още 30 хил.лв. за концертите, обясни временно изпълняващият длъжността директор на Фолклорен ансамбъл „Родопа“ Адреан Петров.

Той обясни, че са изпартени писма до фирмата контрагент и се надява в най-скоро време парите да  бъдат преведени, тъй като фолклорната формация е на частична издържка от община Смолян и тези пари са й необходими,  за  да  осъществява  бъдещата си творческа дейност.

Щиляна Чакърова

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини