От х:

Днес в x:

Появиха се вероятни детайли за iPhone 6

Apple няма да се включи в мегапикселовата война и няма да увеличи резолюцията на камерата на iPhone 6, твърди нова информация в The China Post. Публикацията е базирана на данни от пазарни анализатори и източници сред и твърди, че Apple отново ще заложи на 8МР камера, но допълнително ще подобри качеството на снимките и ще добави и система за оптична стабилизация. Решението на компанията вероятно е свързано с желанието да запази по-компактните размери на смартфона, твърди анализатор от Nomura Securities.

Според последните слухове Apple подготвя два нови модела iPhone за тази година. Първият може да се появи още през месец май, а iPhone 6 по-късно през годината. Очаква се второто устройство да е по-тънко от iPhone 5s и да предложи 4,7" дисплей, който да достига почти до краищата на двете странични повърхности.

По-рано тази седмица в интернет се появи снимка от Китай, за която се твърди, че показва корпуса на iPhone 6. Тя дойде от сайта C Technology, който обикновено успява да осигури достоверна информация за нови устройства. Според съпътстващата снимката информация тя показва по-голямото устройство, което се очаква по-рано през годината. Прави впечатление, че е рамката е изключително тънка.

Източник: mobilebulgaria.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини