От х:

Днес в x:

Ованес Мелик-Пашаев: Аз съм противник на демокрацията

„Всички казват, че живеем в демокрация, но това не е вярно. Аз съм противник на демокрацията. Искам да живея там, където има ред, например, в Китай. Там цари спокойствие, всичко е ред и контрол. При нас това го няма. Тук 100 студента не дават на други 100 да учат. Това нормално ли е? Каква е цената на нашата безопасност - тази псевдодемокрация. Аз искам хората да спазват реда". Това коментира пред Нова телевизия руският бизнесмен Ованес Мелик-Пашаев.
Той сподели, че една от причините да дойде в България, била отношението му към първия руски президент Борис Елцин. С думите „той доведе държавата до дъното" бизнесменът коментира управлението на Елцин.
Руският бизнесмен е привърженик на реда, затова казва, че първо трябва да се направи ред, а после този ред да се спазва. „А вие не искате да го правите. Всичко е поставено с краката нагоре", заключи той.

„Европа върви към катастрофа", заяви Пашаев и даде пример с Франция, където по думите му живеят около 10 млн. души мюсюлмани. Според него обаче, повечето хора, които отиват да живеят в Европа, не искат да се адаптират към страните, в които живеят, а целят Европа да се адаптира към тях.
Пашаев коментира и одобрението на Франция за браковете между гейове. „Това е абсурдно, те сигурно не са чели Библията", заключи руският бизнесмен.

Източник: http://www.klassa.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини