От х:

Днес в x:

Откриха нов физкултурен салон в "Славейков" с еко ревю

С еко модно ревю от природни материали бе открит нов физкултурен салон в ОУ "П.Славейков"

Нов малък физкултурен салон откриха днес в ОУ "П.Славейков" в Димитровград. Изцяло ремонтирано и пригодено за спортни занимания е приземно помещение в сградата на училището, обясни директорът Снежана Ангелова.

Реконструкцията е част от инициативите по проекта за организиране на целодневното обучение на учениците, които тук ще могат да се занимават със спорт в свободното си време.

Ангелова припомни, че ОУ "П.Славейков" е средищно училище и тук 360 деца ходят на занималня в следобедните часове всеки ден. Освен за спорт, салона може да бъде ползван и за вътрешно- училищни мероприятия от различен тип, каза директорът. Това е третия физкултурен салон в "Славейков", отчетоха от там.

Славейковци избраха да открият придобивката по малко нетрадиционен начин - с модно ревю от природни материали и отпадъци. Участваха възпитаници от 1 до 5 клас, които бяха бурно аплодирани от публиката в салона.

Красиви рокли, шапки, бижута от есенно обагрени листа, отпадъчни хартия и найлон представиха малките манекени от "Славейков". Наградите за най-добре изработените и оригинални костюми връчиха директорът на "Хуманитарната дирекция" в Общината Антоанета Шаркова и Снежана Ангелова.

В голямата възрастова група първото място си разделиха Катерина Захариева и Кристина Тонева. Втори се класираха Деляна Георгиева и Петя Пасева, а третото място си поделиха Жулиета Гочева и Виктория Вакрилова.

При участниците от 1 и 2 клас също бяха разпределени по две награди за 1,2 и 3-то място. Първото място си поделиха Катя Пилчева и Кармен Данаилова, второто- Габриела Евтимова и Камелия Арнаудова, а трети се класираха Ребека Генева и Ванеса Петкова. Специална награда за най- оригинален костюм получи Анета.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Предимно момичета се включиха в еко ревюто в училището
Една от победителките в голямата група- Катерина Захариева
Манекените обраха овациите на публиката
Новият физкултурен салон

Кармен и Камелия също си гръгнаха с награди за своите костюми

Директорът Снежана Ангелова връчи част от отличията на участниците в ревюто

Връщане към Хелуин демонстрира един от манекените
Дефилето на участниците
Директорът на Хуманитарната дирекция в Общината връчи наградите на част от отличените

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Чо
    човек
    3 0
    21:31, 19 ное 2013
    Как може да пишете такива неща, анонимен!!! Това, което сте писали е лъжа! Децата се стараха, забавляваха и са доволни.А такива дребни душици като вас могат само да пишат така.Бъдете жив и здрав!
Последни новини