От х:

Днес в x:

За ЧРД: Управници пожелават светло бъдеще на Димитровград

Министър Ангел Найденов бе посрещнат с почести в Димитровград

С военни почести и караул бе посрещнат в Димитровград министърът на отбраната Ангел Найденов. Заедно с колегата си от министерството на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев, двамата бяха сред официалните гости за 66-ия рожден ден на Димитровград снощи.

Найденов бе и на трибуната при тържественото честване на празника на града и в емоционално слово, като заяви, че Димитровград има настояще и бъдеще. Към пожеланията му се присъедини и Драгомир Стойнев.

Да погледнем в бъдещето с вяра, оптимизъм и надежда призова в словото си кметът Иво Димов. И изрази надежда, че младите ще останат в Димитровград, че ще има работа и по-добър живот.

Председателят на ОбС Стефан Димитров подчерта в словото си, че хората трябва да се чувстват сигурни в своята държава и да знаят, че управниците мислят за тях.

Пожелания към жителите на града за 66-ия му рожден ден оправиха депутатът Владимир Митрушев, областният управител Кадир Исов, почетният гражданин проф.Илия Добрев. Всички те се обединиха около мнението, че Димитровград ще пребъде във времето.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Официалната част на празника на Димитровград
С вяра и оптимизъм да погледнем в бъдещето, каза кметът Иво Димов
Хората да се чувстват сигурни в държавата, призова Стефан Димитров
Министър Стойнев също пожела успехи на града и жителите му

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини