От х:

Днес в x:

Звезда от "Бягство от затвора " призна, че е гей и отказа да иде в Русия

Звездата от сериала "Бягство от затвора" Уентуърт Милър за първи път призна публично, че е хомосексуалист. И го призна не как да е, а в емоционално писмо до директора на Руския филмов фестивал, съобщава Hollywoodlife.com.

Докато много актьори правят разкрития в профилите си в социалната мрежа, Милър реши да признае, че е хомосексуалист в писмо-отказ до директора на Международния филмов фестивал в Санкт Петербург. 41-годишният актьор (р. 2 юни 1972 г.) отказа поканата да присъства на събитието, като заяви, че причина е отношението на руското правителство към хомосексуалистите в страната.

Така Уентуърт подкрепи, макар и по съвсем неочакван начин, хомосексуалистите в Русия.

В писмото си той пише: "Като човек, който е имал удоволствието да посети Русия преди, бих бил щастлив да отговоря положително. Но, като хомосексуалист, трябва да откажа. Дълбоко съм обезпокоен от сегашното отношение на правителството към мъжете и жените хомосексуалисти в Русия."

"Ако обстоятелствата се променят, ще бъда свободен да направя различен избор", допълва Уентуърт, който е най-известен с ролята си на Майкъл Скофийлд в "Бягство от затвора".

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини