От х:

Днес в x:

Путин и Людмила се развеждат

Владимир и Людмила Путина, които обявиха намерението си да се разведат, засега още не са оформили развода документално, но това не е толкова съществено, защото решението е взето, съобщи пред РИА "Новости" говорителят на президента Дмитрий Песков.

В четвъртък вечерта президентът със съпругата си посети балетния спектакъл "Есмералда" в Кремъл. Едва по-късно в телевизионно интервю /за канала "Россия 24", бел. ред/ те обявиха, че са решили да се разведат след 30-годишен брак, съобщава РИА"Новости".

"Това беше наше общо решение. Така се случи, че всеки от нас има свой живот. Действително не обичам публичността и полетите са неприятни за мен. Ние практически не се виждаме. Имаме много добри отношения", разказа Людмила Путина.

"Те казаха, че се развеждат и аз не мога да кажа кога това ще бъде оформено документално, но това и не е толкова съществено, защото за решението вече е съобщено", каза Песков. Той отбеляза, че работният график на президента, който включва много пътувания в различни райони, е добре познат и президентът и съпругата му от определено време не живеят заедно.

На въпроса дали Людмила, която е от Калининград, ще остане в Москва или ще се върне в родния си край, прессекретарят отбеляза, че няма право да се намесва в личния живот и да го коментира.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини