От х:

Днес в x:

Почина Чочо Попйорданов

Актьорът беше приет вчера следобед в "Пирогов" с много тежки травми след падане от близо два метра.

Въпреки близо 15-часовите усилия на лекарите от Клиниката по интензивно лечение, той почина в резултат на тежка черепно-мозъчна травма с недостатъчност на мозъчния ствол, посочват от болницата.

Чочо Попйорданов е роден на 11 юни 1964 г. в София. Баща му е бившият директор на Киноцентър "Бояна" и генерален директор на БНТ Иван Попйорданов.

Завършва ВИТИЗ "Кръстьо Сарафов" през 1989, специалност е актьорско майсторство и е ученик на Крикор Азарян и Тодор Колев.

Чочо Попйорданов играе в театър "София", Малък градски театър и в Народния театър "Иван Вазов". Сред най-популярните му постановки са "Сън в лятна нощ", "В полите на Витоша", "Бурята", "Човекът, който прави дъжд", "Кимоно" и др.

Източник: бТВ

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ан
    Антония
    10 0
    23:14, 5 май 2013
    Веднъж някой ми каза, че Господ прибира добрите хора по-рано, за да са до него и да му помагат!Разбира се това беше след като майка ми почина и тогава, и сега не го приемам. България загуби толкова велики хора последните години, което никак не е честно. Но си мисля, че със сигурност са на по-добро място. Никога няма да забравя първата си среща в Чочо, пред читалище "Заря" още по времето на Клуб НЛО. Толкова лъчезарен, неподправен, изпълнен с доброта и любов към хората. Лошото е, че пак се намериха медии в България, които да осквернят паметта му с малоумните си твърдения, че се е самоубил с алкохол. В какъв свят живеем? Никога няма да го приема и да го разбера. Как може дори на Великден хората да си позволяват да са толкова жестоки. Почивай в мир, Чочо! И да не ти пука какво говорят за теб!Ние те обичаме!
Последни новини