От х:

Днес в x:

Петър Мутафчиев отстъпва първото място в листата

На заседание на Предизборния щаб в Областния съвет на БСП Пловдив Петър Мутафчиев благодари на председателите на общинските съвети на БСП в областта за оказаното му доверие като водач на листа на Коалиция за България за четири изборни мандата и заяви, че е време ръководството на БСП, съгласувано с Областния съвет на БСП Пловдив да издигне нов водач, който да се ползва също с доверието на избирателите и подкрепата на партийните организации.

Надявам се, че ще изберем човек с опит в политиката, но и доказал, че може да работи в полза на хората, допълни Мутафчиев.

Той благодари и на партийните организации, издигнали неговата кандидатура до момента и заяви, че не се отказва от политическа дейност и ще участва в тези избори. Основание за тази моя позиция е всичко това, което реализирахме през нашето управление, съвместно с всички вас. За четири години- над 400 км изграждане, ремонт и рехабилитация на пътната мрежа за над 120 милиона лева в областта. Изграден бе нов пътнически терминал на Летище Пловдив, ремонтираха се много детски градини, училища и читалища. Клеветите никога не могат да зачеркнат това, което оставихме на хората, допълни Мутафчиев.

Длъжни сме да победим на тези избори, защото няма друга политическа сила, освен БСП, която да може да реши тежките проблеми пред които страната и българския народ са поставени след близо четири годишното тежко и безхаберно управление на ГЕРБ. Ние имаме кадрите и управленски капацитет, което е гаранция, че ще изпълним политическите си ангажименти за икономически стабилна и социално справедлива България, заяви Петър Мутафчиев.

До този момент Петър Мутафчиев е номиниран на Конференции от 5 партийни организации.

 Пресцентър Областен Съвет на БСП- Пловдив

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

Още новини

Последни новини