От х:

Днес в x:

Числото на съдбата на новия кабинет е 4 - вижте какво означава това

На 13 март 2013 година се роди 13-ият кабинет на България. Както виждате, 13-ките са повече от достатъчно, но според нумеролозите по-важно е какво е Числото на съдбата. А то е 4, изчисли SNews.bg.

Какво означава това?

На първо място, че служебният кабинет на България няма да се стреми към мимолетните неща в управлението, а ще го задоволяват само онези, които ще ползват българския народ в дългосрочен план. Обещаващо...

Числото на съдбата 4 означава справедливост, равенство и практичност. Четворката винаги работи, винаги гради – и хората с това число (разбирай, Кабинетът) са добре подготвени за това, тъй като са надарени с голямо търпение.

Методичността, логиката и лоялността са инструментите, с които ще работят новите министри и тази удивителна комбинация ще донесе на тях и държавата всички материални придобивки, които желаят.

И сега - внимание! Понякога обаче новите министри ще се оказват дотолкова оплетени в детайла, че цялостната картина ще им убягва. Това може да се отнася както в социалната сфера, така и за управлението на бизнес. Ако упорито настояват, че техните идеи са най-практичните, може да попречат на напредъка на страната. Затова трябва да се научат да слушат и да претеглят всичко, преди да кажет на себе си и другите, че единствено те знаят как трябва да станат нещата.

Към всяка идея, концепция и проект новото правителство ще подхожда по практичен начин и винаги ще успява да им вдъхне живот.

Но... инатът, тесногръдието, завистта и скъперничеството са негативните аспекти на Числото на съдбата 4. Така че да се молим точно тези черти да не се проявят много в работата на новия служебен кабинет на България...

Източник: http://snews.bg/

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини