От х:

Днес в x:

Ден с много инциденти и престъпления имаха полицаите от Първомай

Двама мъже - Д.М./ 49 г./ от Караджалово и Й.Д./ 33 г./ от Първомай бяха заловени след извършена от тях кражба в Първомай. Вчера в полицейското управление е бил получен сигнал от 60-годишен мъж. Той се оплакал,  домът му на ул.”Босилек” е с разбита входната врата. От жилището липсвали готварска печка, печка за дърва и въглища, малък бойлер и пружина за легло. В резултат на незабавно извършените полицейски действия уличените в кражбата са били заловени.


Двама пияни водачи бяха заловени в Първомай вчера. Около 17 часа на ул.”Стефан Стамболов” полицейски автопатрул спрял за проверка лек автомобил „Опел Корса”. Шофьорът на колата – А.А./ 52 г./ от село Бяла река, бил тестван с дрегер, който отчел 2.24 промила алкохол в кръвта му. Час и половина по-късно на същата улица е бил тестван за алкохол и местния шофьор М.М./ 38 г./, който управлявал лек автомобил „Нисан Микра” с 2.14 промила. Двамата мъже са задържани в ареста за 24 часа и срещу тях са образувани бързи производства.

Двама души бяха ранени при катастрофа вчера на пътя Първомай -Караджалово. Около 10.30 часа товарен „Мерцедес”, управляван от Е.К./ 35 г./ от Пловдив, при разминаване не оставил достатъчно странично разстояние и блъснал движещия се в насрещната лента за движение автомобил „Опел Астра” , шофиран от неправоспособния Д.А./ 41 г./ от Караджалово. В болница е настанен водачът на опела, а спътникът му след оказаната му медицинска помощ е изписан за домашно лечение.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини