От х:

Днес в x:

Оли Мърс пак е №1

Пилотният сингъл от албума ‘Troublemaker’ с участието на Фло Райда е новият #1 в британския сингъл чарт

След суперуспешния старт на пилотния сингъл по света ‘Troublemaker’, новият албум ‘Right Place Right Time’ има всички шансове да затвърди статута на Оли Мърс на една от най-успешните британски поп звезди в момента. Пилотният сингъл от албума ‘Troublemaker’ с участието на Фло Райда е вече новият #1 в британския чарт от тази седмица. Само за 2 години (след старта на кариерата му от X Factor), Оли издаде два албума, които станаха тройно платинени на Острова, три #1 сингъла в британския чарт и над 2 милиона продадени копия в света. Тази година се състоя и първото му национално арена турне във Великобритания и Ирландия, за което билетите бяха напълно разпродадени. Скоро Оли Мърс ще изживее за втори път еуфорията пред родна публика със старта на предстоящото си ново турне във Великобритания в началото на 2013.

“Right Place Right Time" е заглавието, което характеризира напълно кариерата ми до момента. Работих много, по начин, по който смятам за правилен и всичко си дойде на правилното място. Нямам търпение да излезе албума, в който са събрани толкова много емоции и да видя как публиката ще го възприеме. Right Place Right Time е голяма стъпка напред”. – споделя Оли Мърс

Оли Мърс работи по предстоящия проект от март 2012 като ‘Right Place Right Time’ е записан във Великобритания и САЩ. Той е съавтор на всички песни в албума и работи с имена като Steve Robson, Claude Kelly, Wayne Hector, TMS и Andrew Frampton. Заедно със своя приятел от родния Есекс – певецът и композитор Ed Drewett, Оли написва още три песни, които също влизат в албума.

‘Right Place Right Time’ ще бъде издаден в Европа и Северна Америка едновременно. Оли Мърс ще изкара известно време в САЩ, за да промотира новия си албум. Той ще бъде специален гост във вечерното шоу на Джей Лено и „Добро утро, Америка”, а след това ще се присъедини към момчетата от One Direction за старта на американското им турне.

№1:

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини