От х:

Днес в x:

Когато жената е по-настоятелната страна

Зимата вече наближава и всички необвързани дами се оглеждат за някой мъжкар, който да ги топли през студените нощи. Разбира се, това е в кръга на шегата, но истината е, че понякога жените в опит да напреднат със сериозността на една нова и зараждаща се връзка, започват да се държат прекалено настоятелно и дори отчаяно.

Колкото и да се стремите да минете в отбора на обвързаните жени избягвайте да пришпорвате нещата с обекта на желанията си. Ето и няколко съвета как да останете в играта и да запазите интереса му жив!

Не се целете прекалено високо

Всички жени се опитват да си намерят красиво и състоятелно гадже, което да отговаря на всичките им високи изисквания, но тъжната истината е, че тези мъже са рядкост и не всяка симпатична дама може да се сдобие с подобен партньор-мечта.

По-разумно би било от ваша страна да се огледате за някой, по-малко атрактивен или богат симпатяга, който може да е малко под обичайния ви стандарт, но пък да се окаже точно попадение.

В компанията на красавеца ще се мъчите непрекъснато да блеснете и вероятно ще преигравате покрай тези усилия. Със средностатистическия мъж ще можете да се държите напълно естествено и ще покажете истинската си същност.

Накарайте мъжът да се бори за вас, а не вие за него

Ценете себе си, ценете и времето си. Накарайте мъжа да ви пожелае истински, като не му се предлагате на тепсия още от самото начало. И мъжете и жените са програмирани така, че ако нещо им е твърде лесно те приемат че не си струва и губят интерес към него.

Така че, ако ако харесвате някой мъж, който е познат на вашите приятели, дръжте се мило и усмихнато с него, но не му се хвърляйте на врата малко след запознанството ви.

Накарайте го да иска повече от вас

Този подход в стил „Пепеляшка" винаги е успешен. Нали помните как тя си тръгна от бала в полунощ без да обясни нищо на принца и той прерови кралството докато я открие (добре че беше стъклената пантофка)? Тоест, нека първата ви среща с мъжа бъде по-кратка, а не да продължава цяла нощ... Така ще го накарате да продължи да мисли за вас и след като ви види гърба.

Внимавайте с облеклото

Освен това на първата ви среща не се обличайте прекалено секси. Оставете някои неща на въображението му, за да има още една причина да ви покани отново. И да - сексът на първата среща си остава отчаяна постъпка, след която рядко следва сериозна връзка!

Източник: tialoto.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини