От х:

Днес в x:

Започна гаврата на Ники Мартинов с Камелия и Люси

А как щяха да му завиждат в Кърджали за принцесата!

Честолюбивият спортист няма лесно да понесе детронирането му като принц и раздялата с най-скъпата му жена в Къщата.Ники Мартинов трудно понася разбулването на най-голямата тайна в Къщата.Болезнено приемащ всичко различно от победата, сървайвърът преглътна снощи две загуби в една. Първо – единствената, която смяташе за достойна за ухажването и вниманието му, не се оказа възлюбена на принц, а х*мосексуална! Второ – Камелия е и половинка на „неговия тип жена” – Люси. Двамата с певицата изкараха почти цяла нощ в обща постеля, защото Дяковска се обещала на Ники. Червенокоската обявила,че ако той се спаси от елиминации, ще прекарат нощта заедно.

Речено-сторено! „Нощувката” беше мила, смешна и почти романтична – за радост на скучаещите съквартиранти. Снощи обаче, шоуто беше пълно за всички, освен за Ники!

Ама тя затова ли не му отвърна на поривите?!

Бедният, опозорен Мартинов със сигурност няма да се примири, че изглеждал смешен с ухажванията си и това, че не получил взаимност при целувката. Повече от прочут със сарказма си и хапещото чувство за хумор, пишман-ухажорът вече се прояви!Започнал-не започнал с питиетата на купона на Багата, Мартинов обяви на всеослушание: „Искам да кажа, че аз също имам половинка и трябва да я откриете сред присъстващите. Вие трябва да я откриете! Дерзайте! От мъжки пол е, разбира се!”На всички стана ясно в чия градина са тези камъни и предпочетоха да го обърнат на майтап. Въпросът е, че сървайвърът е пословично отмъстителен и симпатичната двойка в Къщата няма да се размине само с една дебелашка шега!

Източник: mamita.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини