От х:

Днес в x:

Първият 21:9 ултрабук вече e у нас

Първият в света ултрабук с дисплей със съотношение на страните 21:9 – 14,4-инчовият широкоекранен Toshiba Satellite U840W вече се предлага в България. Моделът стъпва на процесор Intel Core от ново поколение и осигурява кино изживяване на потребителите, дори когато са в движение.


Satellite U840W е подходящ за гледане на филми на преносим компютър навсякъде, посочват от Toshiba. Високото качество на картината се допълва от реалистичен стерео звук от колоните harman/kardon, подобрен допълнително от технологията SRS Premium Sound 3D.

Опцията Toshiba Split Screen прави екрана на Satellite U840W по-удобен за ползване в социални мрежи. Функцията поддържа резолюция на екрана 16:9 при работа с различни офис приложения едновременно, както и 5:9 екран, който например е удобен за паралелно ползване на Facebook и Skype.

Satellite U840W впечатлява и с атрактивен дизайн: сребристият алуминиев корпус има кафяво релефно покритие върху част от капака на дисплея, вляво и вдясно от тъчпада и отдолу.

Новият ултрабук на Toshiba идва с SSD диск или с HDD в комбинация с SSD. Влиза в режим на готовност само 14 секунди след като бъде включен. Клавиатурата има стандартен размер и подсветка, наличен е и голям тъчпад с жестов контрол.

Satellite U840W е снабден с портове USB 3.0 с поддръжка на „Sleep and Charge", HDMI, Fast Ethernet LAN и четец за карти, безжични модули Wireless LAN и Bluetooth 4.0, както и 1,3-мегапикселова уеб камера за Full HD видео разговори.

Препоръчителната цена на Satellite U840W е 1999 лева, съобщиха от Tosiba.

Източник: technews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини