От х:

Днес в x:

Драг рейсинг - Радомир

Български рейсъри в битка с Европейски шампиони!

Родни и чуждестранни пилоти запретват ръкави в подготовка за предстоящият 2-ри кръг от Кондофрей Драг Челиндж - най-новият и актуален български авто шампионат, който ще се проведе на 1-ви и 2-ри Септември на летище Кондофрей близо до Радомир.

Голям брой български румънски и гръцки отбори по драг рейсинг са подали своите заявки за участие в надпреварата след големия успех на провелия се през Юни първи кръг. Именно в него станахме свидетели на екстремна борба в която чужденците подцениха родните ни отбори и си тръгнаха с наведени глави въпреки по-скъпите и по-подготвените им автомобили. В създалата се ситуация на международна конкуренция са готови да се включат дори и участници от Словения, Унгария и Молдова. Всички са развълнувани, и никой не знае какво ще се случи при толкова много непознати машини и пилоти.

Организаторите на мероприятието са осигурили професионална настилка с повишено сцепление и най-висок клас измервателна апаратура. За пръв път в България ще има и нов вид забавление за публиката наречено „драг такси” при което, всеки желаещ ще може да се повози и да усети тръпката от мощните драгстери срещу скромна такса.

Повече информация за местоположението на пистата и условията за участие можете да намерите на адрес www.dragracing.bg

Източник: perunik.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини