От х:

Днес в x:

На Перник са необходими радикални мерки

"Вярно , че напоследък езика ми е доста остър, но мога да ви уверя, че в сравнение с чувствата и страстите , които бушуват в мен, писанията ми са направо скромни", пише във Фейсбук нашият редовен читател Чавдар Боянов.

Няма да ви кажа нещо, което не знаете: От 20 години изборите в Перник се КУПУВАТ - било парламентарни, президентски, местни. Ние постоянно се ръфаме по форуми и групи - сини, червени. всякакви. А в парламента и по общините отдавна доминира "зелената бюлетина" издадена от Федералния резерв на САЩ.

Българският гражданин от "Татово време" чака някой на бял кон да го обгрижва. Повечето от нас не знаят какви са правата им и не умеят да се борят за тях. "Назобилите се" с власт нямат желание и сметка да ни обяснят какви са правата ни, нито да се съобразят с тях. Това което обясних и на други хора, е:

За да се постигне нещо по този въпрос - трябват радикални мерки.

Да го обясня метафорично - управленците трябва да получат шамар. Трябва да схванат, че не са нищо друго, освен наемни работници - наети от нас , за да свършат определена работа. И ако не се справят- лесно може да "хващат пътя".

Източник: perunik.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини