От х:

Днес в x:

Шофьор би друг, оперират го по спешност с опасност за живота

51- годишен мъж се раздели с далака си, след като бе бит при разправия с друг шофьор. Инцидентът се разиграл на кръстовището на „Козлодуй” и „Раковски” в София.

В късния следобед в сряда човекът се движел с автомобила си по ул. „Раковски” в столицата, когато бил засечен от черен пикап. Двамата водачи разменили помежду си гневни реплики и нецензурни думи. Когато стигнали на кръстовището на „Раковски” и „Козлодуй” мъжът от пикапа излязъл с кабел в ръка и се насочил към другия шофьор, който бил в автомобила си. Мъжът нанесъл няколко удара по опонента си през отворения прозорец,  върнал се до пикапа, грабнал хидравличен маркуч с метални накрайници и ударил в корема другия шофьор, който вече бил отвън. След това нападателят се върнал в колата си и потеглил в неизвестна посока, а опонентът му тръгнал с колата след него. Междувременно потърпевшият се почувствал зле и потърсил медицинска помощ в болнично заведение, където бил опериран по спешност и извадили далака му. Според лекари съществува опасност за живота му.

Дежурният на болнично заведение подал сигнал в полицията за настанен в спешното отделение пациент, жертва на побой. 

30-годишният шофьор на пикапа е бил задържан за 24 часа във Второ РУП за нанесена тежка телесна повреда. Той е привлечен в качеството на обвиняем по чл. 128 от НК с наложена мярка за неотклонение „парична гаранция” в размер на 500 лева. Наложена му е забрана да напуска пределите на страната. Разследващият екип продължава работата по случая.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини