От х:

Днес в x:

Аштън забягна с Мила Кунис

Холивудският актьор Аштън Кътчър определено не скучае след раздялата с Деми Мур. След като слуховете го сближиха с Риана, сега му приписват връзка с Мила Кунис.

Миналия уикенд той и актрисата избягали заедно на романтична миниваканция. Двамата отскочили за три дни до крайбрежния град Карпинтерия в Калифорния, където били забелязани да хапват суши и да си купуват плодове и цветя.

Миналата седмица излезе информация, че двамата били на вечеря с приятели и пазарували мебели. Говорител на 28-годишната актриса от „Черният лебед“ обаче отрече тя и Аштън да излизат заедно. Приближени до Аштън обаче твърдят, че 33-годишният Аштън доста е хлътнал по Мила.

„Той беше много влюбен в нея за известно време, докато работеха заедно“, издаде източник пред сп. „People”.

„Смяташе я за богиня, винаги повтаряше колко е красива. Но тя беше гадже на Маколи Кълкин по това време и като цяло не се интересуваше“, допълни източникът.

Други обаче твърдят, че Аштън не търси сериозна връзка. „Винаги е говорил за Мила като за  по-малката си сестра. Те определено са близки приятели и винаги са били такива, но той не търси нищо сериозно в момента“, казва друг приближен на актьора.

Източник: dnes.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини