От х:

Днес в x:

8 °C

Наградиха трима служители на Пожарната за професионалния празник на МВР

Трима служители на РДПБЗН-Кърджали са наградени с писмена похвала за съществен принос в изпълнение на конкретни задачи и по случай професионалния празник на МВР – 5 юли. Директорът на ГДПБЗН главен комисар Николай Николов е отличил Ерхан Есад, инспектор в сектор „Пожарогасителна и спасителна дейност“ в Регионалната дирекция. Комисар Сергей Заимов е наградил с писмена похвала младши експерт Сергей Къров и младши инспектор Али Бекир от РСПБЗН-Кърджали.

Iъс заповед на директора на ГДПБЗН главен комисар Николай Николов с писмена похвала е награден  и младши експерт Стойчо Георгиев от РСПБЗН-Кърджали.

Служители на пожарната служба в Кърджали уловили змия в къща в кв.“Байкал“ след потърсена помощ около 15 часа на 5 юли. Друг екип събрал разпилян живак в жилище в кв.“Възрожденци“ в областния град след сигнал на 4 юли около 22 часа.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Би
    бивш пожарникар
    1 0
    20:47, 6 юли 2020
    От как съм в пенсия нито един редови / от тези дето гасят пожари, събират живак, ловят змии, рискуват живота си/ пожарникар не е награден. Срам!!! Все чантажи, скапана система.
Последни новини