От х:

Днес в x:

Почивка и за кожата

Изображение 1 от 4

    Слънцето грее силно, температурите се покачват все повече и вие започвате да планирате почивка на чист въздух, на някое красиво местенце. Най-голяма нужда от това има кожата. Интензивното лъчение не носи само риск от изгаряния, но и други сериозни усложнения. Зачервяването и дразненето, причинени от продължителното излагане на слънце, създават сериозен дискомфорт на кожата и ви карат да се чувствате не особено добре. За щастие има средства, с които ще облекчите неприятните раздразнения и ще възстановите физиологичния баланс на епидермиса.

    На пазара ще откриете много продукти, чиято основна задача е да успокоят кожата. Добре е да се информирате отблизо с тях, ако планирате дълга почивка сред природата. Особено внимание заслужава марката Dermofuture. В асортимента ѝ ще намерите средства, които ефективно успокояват раздразненията и регенерират уморената кожа. Представяме ви три предложения, които са идеални за грижа за лицето ви по време на активна почивка на открито.

    Нормализиращ и хидратиращ еликсир DermoFuture Normalizing Moisturizing Elixir

    Силно дехидратираната и уморена кожа се нуждае от изключително подхранване. Козметичната формула се основава на успокояващия ефект на азелоглицин, което допълнително повишава устойчивостта към неблагоприятни фактори. Хиалуроновата киселина намалява грапавостта, докато биотинът укрепва и подпомага лечението на лющещата се кожа и други раздразнения.

    Успокояващ спрей за лице Dermofuture Ultra Soothing

    Формулата на козметиката се основава на хидролат от лавандула, който невероятно успокоява зачервяванията, причинени от интензивното слънце, подпомага епидермалната регенерация и дори намалява отока. В състава ще откриете иновативен пептид с антисептични свойства и комплекс от полезни растителни екстракти. Алое вера има антибактериални свойства и се грижи за нивото на хидратация, благодарение на което изсушеното от слънцето лице моментално възвръща своята плътност и сияние. Черният оман предпазва от изгаряния и помага да се излекуват съществуващите, като същевременно омекотява кожата и стимулира нейното обновяване. В състава е включен и екстракт от готу кола. Продуктът има невероятно лека и деликатна консистенция, която много приятно освежава и охлажда.

    Успокояващ и възстановяващ крем Dermofuture Ultra Soothing

    След цял ден на слънце, лицето ви се нуждае от помощ под формата на подхранващи, хидратиращи и регенериращи микроелементи. Ще ги намерите в маслото от вечерна иглика и инка инчи, които успокояват кожата и я правят еластична и нежна. Композицията от алое, екстракт от овес, лавандула и корен от женско биле минимизира раздразненията, намалява зачервяванията и укрепва естествения защитен слой на епидермиса. Средството действа не само като спасение за раздразнената кожа, но и я предпазва от външни фактори - малко крем преди излагане на слънце намалява риска от неприятни усложнения.

    Грижата за кожата след слънчеви бани не е задължително да отнема много време. Съвсем малки усилия ще накарат болезненото зачервяване да изчезне мигновено, а вие ще си възвърнете комфорта!

    Последни новини