От х:

Днес в x:

Общинските услуги на „едно гише“, ремонтират касовия салон

    Скоро общинските услуги в Хасковската администрация ще бъдат канализирани и обслужването ще става на едно гише. Така ще се приключи с разтакаването от позиция на позиция в Касовия салон и губенето на време по опашки ще бъде прекратено.

    Заради въвеждането на новата система на обслужване, общинската администрация затвори днес касовия салон за ремонт. Въпреки обедното време между 12 и 13 часа днес, по традиция отредено за почивка, много хора с бяха дошли да си свършат работа, но с почуда разбраха за затворения салон. По този повод от общинската администрация информираха, че до приключването на реновирането, услугите ще се извършват в салона от северната страна на общината, чийто вход се намира на улица „Сан Стефано“.

    След ремонта, старият касов салон ще бъде в едно помещение, в което ще работят служители от различни отдели на общината. Там ще се помещава служба ГРАОН например, както и отделът за разпореждане с общинска собственост.

    Реорганизацията има за цел най-често използваните услуги от гражданите да бъдат канализирани и да се спести издирването по етажите на администрацията на отговорните служители. Спестява се и тичането по етажите за изпълнението на процедурите по извършването на дадена услуга. След отварянето на новия касов сало всичко ще се случва на едно място от подаването на съответното заявление, през плащането на таксата до финализирането на услугата и получаването на съответния документ.

    Според плана услугите „на едно гише“ хасковлии ще получават от 8 септември.

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (12)

    • 1
      Гр
      Гражданин
      11 -5
      15:06, 5 авг 2016
      кога най после ще сложите информационни табели на тея спирки вече минаха 3 седмици от както обещахте
    • 2
      Пе
      Петър
      16 -7
      16:01, 5 авг 2016
      почнаха ремонтите , интересно коя ли ще е богопомазаната фирма за ремонт с нояич кмет
    • 3
      Jo
      John
      10 -2
      16:20, 5 авг 2016
      ПОС терминал кога?
    • 4
      Ив
      Ива
      16 -10
      17:15, 5 авг 2016
      Е-е-е-е , пак сте недоволни. не стига , че услугите на гражданите ще бъдат на по-нисък етаж, и така е правилно, вие пак питате защо така, защо иначе, вместо да аплодирате добрите намерения на общинската администрация. На всичко ще му дойде времето, само малко търпение.
    • 5
      Дж
      Джак Бауер
      15 -10
      17:18, 5 авг 2016
      Това ли са 100 милиона инвестиции?
    • 6
      Ре
      Рени
      16 -18
      17:25, 5 авг 2016
      Поздравления,ние гражданите виждаме промените,подкрепяме ви .с вас сме.
    • 7
      AR
      A RILSKI
      20 -3
      18:29, 5 авг 2016
      Ако също така експедитивно беше започнал и ремонтът на Рилски , а и на другите предвидени за ремонт училища и градини , наистина щяхте да сте за похвала , господа общинари.Ама глупостта да се пропусне цяло лято и да се започне кой знае кога...евентуално , направо е подигравка с децата на града.
      Лична молба към медиите-следете процесът на така гръмко прокламираните ремонти в училища и детски градини , че да не се чудим един ден на къде бягат младите , обезверени от местните обещания.....
      • Гр
        Гражданка
        8 -17
        22:26, 5 авг 2016
        Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • 8
      Ха
      Хасковлийка
      8 -16
      21:50, 5 авг 2016
      Най-после, нещо за гражданите !!! Отдавна трябваше... Виж коментара
      • Ки
        кино
        19 -5
        23:39, 5 авг 2016
        тати каза че ще ми купи колело...ама друг път.
        та и вие другарко като се пените и давате мнение...да сте видели нчкъде да е започнал ремонта.питате ли родителите на децата от рилски..които незнаят ..наесен къде ще учат те ?
        и под формата на шега...колко лесно беше при гошо...фирмата се знаеше..ремонтите..се правеха..парите на работниците си оставаха в хасково...за далаверата..кой му пука :)
    • 9
      На
      нада
      15 -8
      09:48, 6 авг 2016
      Скъпи Хасковлий одавна ли не разбрахте,че кмета нищо няма да направи
      и че всичко беше една игра приди изборите.
      Всичко беше само и само те да са на власт.
      Жалко много жалко за града и за жителите .
    • 10
      См
      Смотана работа
      0 0
      23:54, 8 авг 2016
      На какво основание гоните децата от Иван Рилски бе тиквени глави! От къде на къде училището ще стои разно, докато вие си карате отпуските, оправяте документацията и някъде към нова година решите да започнете ремонт. Абсолютно незаконно е да се лишават децата от образование - още повече, че това засяга две училища, които са 1/3 от града! Какво се казва в Конституцията на Република България по този въпрос. Абе кмете, затова ли ти повярвахме! Значи ще се подобри положението, ама ние да чакаме светлото отремонтирано бъдеще и да се чудим кака да се справяме. Защо никой изобщо не попита родителите какво мислят. Голяма част искат ремонт на корпуси, докато децата учат в едното крило - другото да се ремонтира! За отбиване на номера уж се срещнахте с родители. Е като се срещнахте с нас - чухте ли какво казахме. Сега вие прости общинари, ще минете през работното място на всеки един родител от Иван Рилски и ще му издействате време за водене и прибиране на децата от училище пред работодателя му, ама без да го изгонят или съкратят. Ходете разправяйте на хасковските бизнесмени и директори - как децата на работниците им трябва да ходят на училище в другия край на града, ДОКАТО РИЛСКИ СТОИ ПРАЗНО! Смотана общинска администрация!

    Още новини

    Последни новини