От х:

Днес в x:

На историческата среща в Кърджали: Борисов си поръча турско кафе, Местан - вода „Банкя”

Лидерът на ДПС Лютви Местан се прояви като домакин и плати кафето на Бойко Борисов при съвместната им среща в бастиона на ДПС. Двамата се срещнаха при засилена охрана в кафене „Марая” в Кърджали. Борисов си поръча турско кафе, но Местан не можа да изпълни желанието му. Оказа се, че Генерала е фен на турското кафе, което пие без захар. Двамата лидери си поръчаха и по една бутилка минерална вода „Банкя”, което бе реверанс към госта.

  В заведението присъстваха евродепутати, народни представители, министри и ексминистри от ДПС и ГЕРБ. Срещата между двамата лидери започна след като народният представител от БСП и президент на волейболният клуб „Арда” Милко Багдасаров ги покани на мача между местния тим и гостуващия отбор на „Габрово”.

   След срещата двамата лидери направиха кратки изявления. Местан посочи, че като депутат от Кърджалийския многомандатен район е следвало той да плати кафето, независимо, че поканата е дошла от Борисов. Доброто възпитание го изисква, аргументира се Местан.

 Преди време поканих лидера на ДПС на кафе в Банкя. Той обърка пътя. Тогава бях приготвил кафето и го платих. Сега е негов ред, каза Борисов.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини