От х:

Днес в x:

Актуално интервю с Кирил Асенов. Има ли съкращения в предприятието и как ще се отрази политическата криза на бизнеса

  • 19:49, 17 юни 2022 г.
  • 16052
  • 13
  • 14

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ер
    Ерол
    10 -2
    20:04, 17 юни 2022
    То щото даваш огромен доход с МРЗ , който никъде в Смолян не може да се похарчи! Назначили сичкото бабуляк от селата по коритото.И все пак той поне е бизнес. Ами жалката управническа пасмина в региона дето не вижда ,че Родопите са топят унищожени от много държавен хрантутник, много нещо.Малко бизнез,малко раждаемост и смачкан народ. Този е поне единственият бизнес в региона. Младите напускат този отровен старчески регион в предсмъртна агония,заради ниските заплати нулев поминък и перспектива. Оставете хората да коментират -защо спирате Коментарийте.Смолян по тЪрско е бил по развит.
    • Си
      Симеон
      3 -3
      11:05, 18 юни 2022
      Смолян в сегашният си вид по Турско не го е имало. А ти направо защо не си идеш в Турция и не забравиш за България. Мисля, че ще ти е по-добре!
  • 2
    А.
    А.м.
    4 -2
    10:48, 18 юни 2022
    Много по-добре щеше да е да знаеш какво става в такъв голям завод след като си шефа й!
    Нямало 1 уволнение пълни глупости...
    Защо триете коментари на хората?
    Този завод е пълно прикритие за неща който няма да кажа.... съществува на магия от измами. Напускат хора на деня в който започват, а други гонят като кучета и това съм видяла с очите си ....ама баш Киро пак нищо не знае....
    Той какво ли знае за завода си....нали лев му пада! Вече всеки в областта знаят що за завод е това, скоро и чужденците ще разберат.
    Тогава и името да сменят и управата няма да му помогне! Смени си лицата на горните постове...ако не разбра от там ти е проблема!
  • 3
    М
    М
    5 -1
    11:08, 18 юни 2022
    Работят по 12 часа като роби , дават им по 800-⁹⁰⁰лв в добрия случай,пари за храна в стола им , който се поддържа от ресторант ,който имат в града (Родопчанка)и то от останки ,които също продават на цени така , че в средата на месеца тези пари за храната свършват, така че да плащат от заплатата си до края на месеца . Дано ме разбрахте ! Условията са ужасни, изисквания до небето , качество ниско, управата е без коментар, обяви в Джобс всяка седмица .
    Това ,защото
  • 4
    М
    М
    4 -3
    11:16, 18 юни 2022
    Това защото няма напуснали нито уволнени....нали?
    На ден изкарва заплатата на целия завод ,а наема баби и психически нестабилни хора по машините, човешки ресурси и още лица на висши постове от години, ще те вкарат в киреча г-н Шефа.
    Успехи на фирмата , но имайки в предвид как шефа лъже,кой ли ще му работи...?
    • Ба
      Баба трошка
      1 0
      14:24, 18 юни 2022
      Нямам думи не мога да повярвам че има толкова заблуден народ този човек гледа те в очите и те лъже не управата е за сменяне а този човек трябва да си подреди преуритетите колектив не се храни с лъжи а със човешко отношение и добри заплати ако иска работници

Категории

Последни новини