От х:

Днес в x:

Анелия: Искам да съм певица на годината!

Фолк дивата драпа за престижната статуетка, омръзнало й да я подценяват
Още в зората на кариерата си фолк певицата Анелия вадеше хит след хит. И макар през последните години блондинката съвсем да се комерсиализира и вместо стойностни песни, да радва единствено феновете на чалга бранша така и не получи желания приз Певица на годината.
В много свои интервюта изпълнителката твърди, че наградите нямат никакво значение за нея и единствено я интересува любовта на публиката, това изглежда не е съвсем вярно. Подобно на лисицата от баснята, за която гроздето е кисело, защото не може да го стигне и изпълнителката твърди, че престижните награди, които колежките й получават не я привличат. Приятелки на изкусителката обаче са категорични, че това е само прах в очите на другите. Всъщност хитовата певица много иска да бъде избрана за Певица на годината и затова през последната година вади хит след хит. Песните й „Така ме кефиш“ и „Проба-грешка“ станаха любими на фолк маниаците, а последния албум, който промоцира в началото на годината също е пълен с хитове, пишат от hotnews.bg.
Близки на фолк фурията издават, че тази година Анелия твърдо е решила да се сдобие с мечтаната награда. И се е зарекла, че ако това не стане няма повече да участва в никакви прояви на телевизия „Планета“. За съжаление блондинката има сериозна конкуренция в лицето на Джена и Галена. Които също успяха да представят няколко доста успешни хита миналата година.

Източник http://kliuki.bg/

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини