От х:

Днес в x:

Мила Кунис: Тялото постига всичко, което поискаш

Младата надежда на Холивуд е безкрайно откровена в новото си интервю за британското издание на списание "Glamour". Мила Кунис смята, че за тялото няма граници, откакто самата тя отслабнала драстично за ролята си в "Черния лебед".

"Не мисля, че някога въобще съм разбирала напълно на какво е способно човешкото тяло. Смятам, че по някакъв сладък начин съм си била доста наивна." Покрай филма, в който си партнира с Натали Портман обаче "повярвах, че мога да постигна всичко. За секунда не съм се разубеждавала. Всичко е въпрос на много силна мотивация."

Кунис признава, че обича да си похапва. "Обожавам храната. Но се и дразня на хората, които казват: "Не мога да отслабна." Не, не, не, можеш. Тялото постига абсолютно всичко, което си поискаш."

Наскоро зрители й връчиха наградата "Свещеният Грал на секса". "Това е пълна лудост. Всичките ми приятели се спукаха от смях." Мила неведнъж е признавала, че й е трудно да се възприеме за красива жена. "Ако някой ме намира за привлекателна, Бог да го благослови. Мисля, че това е фантастично."

Актрисата вярва, че във филмовата индустрия се оцелява с позитивизъм. "Бизнесът с филмовите продукции се базира на отхвърлянето, разочарованието. Хората биват пренебрегвани всеки ден на базата на нечие мнение. Коя е добра актриса? Коя е лоша актриса? Коя е дебела? Коя е слаба? Коя е красива? Коя е грозна? Затова трябва да се уповаваме на позитивизма. Иначе нещата могат да станат много лоши."

Мила не е обвързана. Отрича също да има авантюра с екранния си партньор Джъстин Тимбърлейк. "Той е страшно забавен. Много се смяхме по време на снимките." Всъщност актрисата си признава, че в един мъж търси първо чувството за хумор и след това добрия външен вид.

Що се отнася до професията Кунис е категорична: "Никой не лекува рак във филмовата индустрия. Тя не променя света. По-скоро е някаква форма на забавление, на бягство. В моя живот номер едно са приятелите и семейството. Не че работата ми не е феноменална. Просто научих важния урок, че човек не трябва да позволява единственият му източник на щастие да бъде нещо толкова несигурно."

Източник: Dailymail.co.uk

Източник: club.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини