От х:

Днес в x:

10 000 долара за карък-пътешественик No 1 в света

Зовът на природата коства повече от година мъки на Гари Фелдман. Той обаче спечели пътуване за 10 хил. долара, с едното пускане на вода отвисоко

Най-злополучния пътешественик в света бе обявен на тържествена церемония в Ню Йорк. Титлата World`s Unluckiest Traveler бе присъдена на Гари Фелдман от Вентура, Калифорния.

Фелдман е генетик и е бил в състава на медикосанитарна мисия във Виетнам през октомври 2009 год. Малко след пристигането си той тръгнал да разгледа местните забележителности и по-специално стръмна скала в планината на север от Ханой.  Като се изкачил, решил да си облекчи пикочния мехур. Докато го правел, станало срутване, и така той паднал от 9 метра височина с разкопчан дюкян, потрошил си крака, приели го в болница и го оперирали. До момента не се е възстановил напълно и още лекува последиците от травмата.

Все пак Гари Фелдман се е явил лично да си получи наградата. А тя е пътуване за 10 хиляди долара.

Пътешественикът карък бе избран с гласуване онлайн сред 800 други. Историите им включват счупвания, необичайни болести по време на пътешествията, нападения от маймуни и всякакви други неочаквани перипетии.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини