От х:

Днес в x:

Елитен кораб акостира в Несебър

Съотношението екипаж/пасажери на "Сребърен дух" е 1:1,5

За първи път до бреговете на България ще доплава един от най-луксозните кораби в света - Silver Spirit. След грандиозния си дебют през декември 2009, най-новият елитен съд от изискания флот на италианската Silversea ще акостира на 25 юни в Несебър, съобщиха от Българско круиз общество.

"Сребърен дух" е за малко гости (540), като предлага повече пространство и има способност да се вмъква в малки екзотични пристанища встрани от утъпкания път на мега-корабите. За да се насладят на лукс на най-високо ниво, пасажерите са платили цени в диапазона 5 447$ - 17 097$ за различните апартаменти.

Корабът ще премине еднократно през Несебър по маршрута Истанбул-Одеса-Севастопол-Ялта-Несебър-Истанбул. Гостите ще имат на разположение девет часа да разгледат забележителностите на древния тракийско-елински град.

Съотношение екипаж към гости на "Сребърен дух" e 1:1,5, а настаняването е само в апартаменти. Silver Spirit е предпочитан от пасажери на възраст четиридесет-шестдесет години. Рядко на него ще срещнете семейства с деца и млади двойки.

Освен със спа център, Silver Spirit привлича и с прожектирането на отличени филми след залез слънце на палубата с басейна, както и със срещите с лектори - видни автори, историци, дипломати и лидери, които дискутират с гостите теми, характерни за региона. Програмата включва също фолклорни представления и жива музика.

Източник: technews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини