От х:

Днес в x:

Миро успокои от Осло, че няма да предаде българите

Българският представител на "Евровизия" Миро успокои феновете си като ги увери, че в Осло на конкурса ще представи оригиналния вариант на хита си "Ангел си ти". Думите на изпълнителя идват два дни, след като той разпространи новата, ремиксирана версия на песента, записана на английски език. В интернет-форуми тя предизвика възмущението на мнозина. Част от тях се питаха откъде накъде Миро ще ни представя в столицата на Норвегия с този вариант на песента при положение, че българите са гласували за друг. Недоволни имаше и от новото видео на You`re an angel, което веднага беше обявено за скандално и пошло.

Може би всичко това накара изпълнителят да направи обръщение, публикувано в официалния му Facebook-профил, посветен на участието му в "Евровизия". В него се казва: "Вие, моите приятели в България, ме подкрепяхте през цялото това време, заради вас се съгласих да съм българският представител в Евровизия и вие избрахте "Ангел си ти" да бъде българската песен в Евровизия 2010. И в Осло аз ще изпълня оригиналната версия на "Ангел си ти". Целта ни продължава да бъде да представим достойно България в конкурса, песента да се хареса на европейската публика и посланието й да бъде разбрано в цяла Европа".

И все пак на "Евровизия" "Ангел си ти" най-вероятно ще бъде представена на два езика - на български и на английски, но в оригиналното й звучене.

Миро ще изпее хита си на втория полуфинал на конкурса, който е на 27 май. Изпълнителят вече е в Осло, където започнаха репетициите за предстоящото шоу.

В обръщението, публикувано във Facebook, Миро обяснява и защо е решил да направи изцяло английска версия на песента "Ангел си ти". Според него така тя ще бъде по-лесно разбрана от чуждестранните му фенове. "Вместо да направя просто превод на оригиналния вариант, реших да направим една напълно нова версия на песента с друг аранжимент, с текст на английски, с нов видеоклип и дори с леко променено послание. Ние всички сме ангели и трябва да бъдем себе си, такива, каквито сме", мотива постъпка си българският представител на "Евровизия".

Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини