От х:

Днес в x:

Повече въздух в косата, моля!

За твой ужас, снощи си легнала с мокра коса и сутринта преди да излезеш ти трябва поне час дърпане с пресата, за да заприличаш на човек. Позната картинка, но модата вече има ново мото. Всички момичета с непокорни гриви, оставете косата си на свобода.

Това ще ви донесе гарантиран успех според последните модни тенденции. Ликувайте, бухналата, пълна с обем коса, в стил 60-те, се завърна! Естествено трябва да я въведете в някакъв ред, за да не изглеждате съвсем като туко-що станала от леглото. Нека се учим от звездите.

Повече обем

Прическата на Дрю Баримор, когато се появи на наградите "Златен глобус" 2009, си беше ретро незабравима. Май обаче Дрю беше попрекалила с лака и топирането. За разлика от нея, Кари Ъндърууд имаше подобна прическа, но доста по-умерена. Тайната на тази бухнала коса е в това да отделяте всеки кичур, да го топирате леко и след това да го напръскате с лак. Само така ще успеете да запазите обема.

Къдрици на свобода

Дъждовният май със сигурност ще ви скъса нервите, ако сте с чуплива коса. Няма начин да я задържите на едно място, защото влагата отново ще я накъдри. Решението е да оставите косата си на свобода. Вземете пример от Гуен Стефани. Нейните къдрици изглеждат толкова естествено. За да постигнете този ефект използвайте лосиони, които ще оформят къдриците ви и ще ги държат в тази форма цял ден.

Въздух в кока

Обичате да прибирате косата си на опашка или на кок? Време е да добавите малко холивудски стил в тази прическа ала Дженифър Лопез. Джени е прибрала назад косата си в лежерен кок, а отпред е оставила няколко кичура, които са напръскани с лак и топирани. След това са прибрани също назад. Това дава повече обем и прави визията много естествена. С подобна прическа наскоро се появи и Ева Мендес. Не забравяйте обаче да оставите няколко свободни кичура, които да падат леко върху лицето ви.

Източник: club.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини