От х:

Днес в x:

Един специален Mustang

Ford, Roush Industries и списанието DUB създадоха ново специално издание на Mustang, наречено DUB Edition.

Моделът е създаден с цел да бъде харесан от "новото поколение клиенти" и получава дизайн на предницата от Roush, както и нови малки задни прозорчета, понижаващи пружини и 20-цолови джанти TIS, обути във висококачествени гуми Pirelli. Интериорът на специалното издание на Mustang е боядисан в черно, а върху облегалките за глави на предните седалки е избродирано логото на DUB.

Автомобилът е оборудван с 3.7-литров V6 двигател с мощност от 305 к.с. и 379 Нм максимален въртящ момент. Агрегатът е свързан с шестстепенна трансмисия (според предпочитанията на клиентите тя може да бъде ръчна или шестстепенна автоматична), а предавателното отношение при задната ос е 3.31.

Маркетинг мениджърът на Mustang Фриц Уилке сподели следното: „Ford Mustang е един от най-приспособяваните към желанията на клиентите модели на Ford в света и съвместната работа по новия модел минава досегашните граници и достига още по-далече. Ние сме горди от взаимодействието си с DUB и Roush и от това, как те работят за придаването на нов облик на Mustang, което допринася DUB Edition Mustang V-6 да се хареса на изцяло нова клиентела”.

Продажбите на Mustang DUB Edition ще започнат от тази есен, като от компанията ще предлагат модела в следните варианти – купе, купе с прозрачен покрив и кабриолет.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини