От х:

Днес в x:

Диджей стана шеф на ДАА. Преглед на печата

Антон Ставрев, по-известен като Dj Toni, стана шеф на хасковската автомобилна администрация, пише в челен материал „Хасковска Марица”. Досегашният инспектор се е трудил в почти всички нощни заведения в града, а допълнително заработвал в свиленградска дискотека, собственост на Павлин Паришев, допълва изданието.

Затвор до живот. Сериен убиец разчиства сметки от предишно прераждане. Заглавието е над главата на вестника. Целият текст е на 4 страница. Килърът Недялко Димитров Момата ще дочака края на дните си в килия. Доживотната присъда е без право на замяна.

53-годишен мъж пленник във ферма край Въгларово, акцент от втора страница. Психично болният Сеид Бекир от кърджалийско се озовал във ферма край хасковското село, където бил държан като роб. Бил обявен за издирване от роднините си. Открит бил случайно и освободен.

Новото Хасково с първи мач на Ямача, пише на спортната страница. В събота тимът на Красен Ангелов ще рита срещу втория отбор на Свиленград.

Японци смениха 14 крушки и сдадоха Александрово, пише в акцента на първа страница в „Новинар юг”. Центърът за тракийско изкуство се поема от местния исторически музей.

200 фелдшери на протест за статута си, челен материал на втора страница. От понеделник те ще протестират заради неуредения статут на професията си – били 2/3 лекари и 1/3 медицински сестри.   

Хасково с кучешки приют до Узунджово, почна ремонт на пътя за Турция, 76-годишна малее за 3 лв. от тютюна, са част от останалите заглавия на страницата.

Доживотен затвор за серийния убиец Момата, акцент от 3 страница. Присъдата е без право на замяна, килърът е осъден да плати и четвърт милион кръвнина на близките на жертвите.

Съпруг кла жена си заради развод, пише още на страницата. Николай Колев наръгал в корема жена си Вера заради подадената молба за разтрогване на брака им.

Древно Ябълково с първия 4-звезден  ресторант, заглавие от 6 страница. Тема на публикацията са разкопките край димитровградското село.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини