От х:

Днес в x:

Виктория скъсвала Дейвид от секс

Въпреки тежката контузия, която го изкара от терена и няма да му позволи да вземе участие в Световното първенство, което е след няколко месеца , явно на Дейвид Бекъм не му е писано да си почине.

Причината за това е, че половинката му твърдо е решила да се възползва от задължителната му почивка, за да забременее за четвърти път.

Бившата "спайска" се била вманиачила до толкова в намерението си това да стане точно сега, че буквално довеждала съпруга си до пълно изтощение като го карала да правят секс по 5 пъти на ден.

Настоящата дизайнерка многократно е споменавала пред медиите, че много би се радвала, ако има и едно момиченце, тъй като винаги е мечтала за това и явно е преценила, че трябва да се придържа към максимата "сега или никога".

От няколко седмици Дейвид Бекъм е в принудителна почивка, тъй като е със скъсано ахилесово сухожилие на левия крак, но близки до двойката се шегуват, че е "заменил едните упражнения с други, далеч не особено леки".

В момента Виктория е оставила Дейвид Бекъм да възстанови силите си в дома им в Лос Анджелис, докато тя е по работа в Лондон.

Госпожата обаче задължително се прибира всеки понеделник:

„Дейвид много се зарадва, че ще има няколко дни да си почине, защото Виктория го изтощаваше", разказал приятел на звездното семейство.

„Той не се оплаква, но с всички превръзки на крака си, му е доста трудно да върши работата по пет пъти на ден."

„Виктория отчаяно иска да стане майка, затова и направи график за секс", разкрил приятел на семейство Бекъм.

„От това, което съм чувал от Дейвид, той трябва да е готов всеки път, когато е възможно това. Той е изтощен, затова сега събира сили, за да е готов за пристигането на Виктория."

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини