От х:

Днес в x:

"Вади ножовете 3" с още едно свежо попълнение

Още първият "Вади ножовете" успя да спечели феновете със свежата комбинация от криминална история, хумор и ексцентричен детектив в центъра си. Последва и втора част, в която Даниел Крейг се завърна като Беноа Блан в бляскавия свят на милиардерите.

И очевидно случаите му са толкова успешни, че създателят им Райън Джонсън ни готви и трети, за която вече знаем някои подробности. Например че превърналият се в звезда покрай "Претендентите" Джош О'Конър ще участва.

А ето и още едно обещаващо име, което ще се присъедини към Даниел Крейг, О'Конър и Кейли Спейни, която изигра Присила Пресли в "Присила" - Андрю Скот.

Ирландският актьор нашумя основно с участията си в два сериала - Fleabag и Ripley, а през 2023 г. беше номиниран за Златен глобус за ролята си в драмата "Всички сме непознати". Каква точно роля ще играе във "Вади ножовете 3" не е ясно.

Всъщност почти нищо за сюжета не се знае, освен че филмът ще се казва Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery и че това ще е "най-опасният случай на Беноа Блан", както се казва в краткия му тийзър.

Очаква се премиерата на "Вади ножовете 3" да е през 2025 г., пишат Variety.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини