От х:

Днес в x:

Разследват катастрофата при Пожарната в Кърджали,виновният шофьор е настанен в болницата/снимки/

Изображение 1 от 3

    Разследване е започнато след пътнотранспортно произшествие в Кърджали с участието на 6 автомобила малко след 16 часа вчера. При навлизане в кръстовище в централната част на града 22-годишен с „Мерцедес“ блъснал „Шевролет“, след това преминал през тротоар и ударил още четири паркирани автомобила. Водачът на мерцедеса е транспортиран в болницата в Кърджали и настанен за лечение. Тестът за алкохол е с отрицателен резултат. Екип на РСПБЗН-Кърджали обезопасил катастрофиралия автомобил. Дежурна оперативна група от РУ-Кърджали е извършила оглед на мястото на произшествието. 72-годишна пешеходка били блъсната, докато пресичала на обозначено място в Кърджали, от лек автомобил „Опел“, управляван от 38-годишна. Пострадалата била прегледана на място от екип на ЦСМП и освободена. Тестът за алкохол на водачката е с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП.

    Досъдебно производство за управление на нерегистриран автомобил е образувано в РУ-Кърджали. Около 13 часа вчера в Кърджали полицейски служители извършили проверка на лек автомобил Рено“, управляван от 49-годишен. От документите на моторното превозно средство станало ясно, че чуждият му регистрационен номер е с изтекъл срок. Разследващ полицай и сектор „Охранителна полиция“ продължават работата по случая.

     Бързо производство е образувано в РУ-Кирково за управление на автомобил след употреба на наркотици. Малко преди 2 часа тази нощ на главния път в землището на село Върбен полицейски служители извършили проверка на лек автомобил „БМВ“, управляван от 22-годишен. Направеният тест за наркотици на водача отчел положителен резултат за кокаин и метаамфетамин. Издаден е талон за медицинско изследване и са били взети проби за химически анализ. Водачът е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Група „Охранителна полиция“ и разследващ полицай продължават работата по случая.

     Отпадъци в контейнер били запалени около 13 часа вчера в Кърджали вследствие на небрежност при боравене с открит огън. Екип на РСПБЗН-Кърджали загасил огъня. Няма материални загуби.

    Това съобщиха от Регионалния пресцентър Кърджали.

    Снимки:Пътна помощ Кърджали

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини