От х:

Днес в x:

Заловиха посред нощ 19-годишен без книжка,макар и начинаещ тя му е била отнета

Неправоспособен водач е установен от служители на Пътна полиция в Кърджали. Около 2 часа на 2 април в Кърджали била извършена проверка на 19-годишен водач на „Опел“, който не представил шофьорска книжка. След извършена справка станало ясно, че водачът е с временно отнето свидетелство за правоуправление. Сектор „Охранителна полиция“ продължава работата по случая с оглед на чл.345, ал.2 от Наказателния кодекс.

368 моторни превозни средства са проверени в специализирана операция на територията на областта с цел ограничаване на предпоставките за пътнотранспортни произшествия. За констатираните нарушения са съставени 20 акта и 59 фиша по ЗДвП.

Две са пътните произшествия в областта през последните два дни. Няма тежко пострадали. На 7 април около 16 часа на главния път, в землището на село Баланово, 61-годишен с „Фолксваген“ загубил контрол над управлението, навлязъл в насрещната лента и се блъснал в „Мерцедес“ с прикачено ремарке. Водачът на лекия автомобил бил прегледан от екип на Филиала на спешна помощ в Момчилград и освободен. Тестовете за алкохол са с отрицателни резултати. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП. На 6 април около 20,40 часа в село Комунига 36-годишен водач на товарен „Опел“ ударил крава на пътното платно. Не е констатирана употреба на алкохол. Съставен е акт. Екип на РСПБЗН-Кърджали обезопасил платно за движение на мястото на произшествието.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Снимка:Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини