От х:

Днес в x:

От 20 март започва издаването на карти за безплатен достъп на децата до ски пистите в Пампорово

Безвъзмездно могат да се  ползват всички лифтове и съоръжения в ски зоната на курорта от 20 март т.г.
 
Община Смолян заедно с Пампорово АДа уведомява гражданите, че за десета поредна година стартира  инициативата „Спортът - начин на живот“. Съвместното реализиране на програмата е от огромно значение за утвърждаването, израстването и развитието на децата в практикуването на зимните спортове, което е от изключителна важност за възпитанието и здравословния начин на живот на подрастващите. 
 
Според подписаното споразумение „Пампорово” АД предоставя безвъзмездно ползването на всички лифтове и съоръжения в ски зоната на курорта за ученици на възраст от 7 до 18 години, обучаващи се в училищата на територията на Община Смолян, както и на техните  отговорници – възпитатели или учители.
 
Инициативата е в сила  от 20.03.2024 г.  до края на зимния сезон. Учениците и техните  отговорници – възпитатели или учители ще ползват всички ски писти на територията на комплекса.
 
Родителите, които желаят тяхното дете да ползва въжените линии, трябва да отидат до касите на Центъра за информация и услуги на гражданите в Община Смолян, за да бъдат оформени документите и да им бъде предоставена безплатна поименна карта. Картите ще се издават от 20 март, сряда.
 
Родителите трябва да попълнят декларация за издаване на карта и да се запознаят с инструкциите за безопасно използване на лифтовете и съоръженията, както и всички останали услуги предлагани от “Пампорово” АД  в курорта.
 
Пресцентър на община Смолян
Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини