От х:

Днес в x:

Покана за дебат Стефан Сабрутев-кандидат за кмет на "Движение Нашият град"

П О К А Н А

за дебат

Уважаеми г-н Мелемов,

В разгара на кампанията отправих към Вас покана за предизборен дебат за бъдещето на нашата община. Дебат за това как ще се развива Смолян занапред.

Всички искаме нашата община да върви напред. Но тази седмица гражданите трябва да изберат коя визия за Смолян съвпада с тяхната. На балотаж останаха само две: нашата, на екипа с който работя и Вашата, с която управлявате 12 години поред.

Сега е времето, когато смолянчани трябва да изберат дали искат да плащат на частна фирма за концесия на чистотата, или искат общинско предприятие да обезпечи това. Нашата визия ще спести милиони левове в общинския бюджет. Резултатите от Вашата се виждат с просто око по селата и улиците на града.

Сега е моментът гражданите да оценят възможностите за развитие на туризма в общината. Градът има неизползван потенциал, който е изключително важен за икономиката и просперитета на община Смолян. Ако резервите в развитието на туризма се развият, ще се създадат работни места, при това за млади хора, ще се задвижи икономиката, ще нарасне броят на посетителите на нашата община. Това може да промени из основи икономическия профил на региона, а заедно с него и демографския. Ние имаме план, който с удоволствие ще обсъдим с вас и гражданите.

През тази седмица гражданите на общината имат възможността да си представят Смолян като център на културно общуване. С активен и стойностен културен календар. С поредица от културни фестивали, с нови културни пространства, както в града, така и в региона, с алтернативни творчески събития. Ние можем да привлечем големите имена на световната култура в Смолян, стига да подготвим и подкрепим културни събития на световно ниво. Ние можем да го направим.

Има още десетки теми, по които гражданите чакат да чуят мнението ни. Вие трябва да им разкажете защо бездомните кучета продължават да се разхождат из центъра на града. Защото ние сме готови с разказа какво можем да направим за безопасността на гражданите. Можете да препоръчате на гражданите какво да правят с възрастните си родители, когато имат нужда от хоспис. А хоспис в Смолян няма.

Уважаеми г-н Мелемов,

Ние сме напълно готови за този разговор и смятаме, че като кандидати за кметове го дължим на избирателите. Предлагаме ви в четвъртък, 02.11.2023 г., от 16:00 часа, да проведем този дебат, като нашият щаб е готов веднага, в координация с Вас, да се заеме с организацията на ползотворен и равнопоставен дебат.

С уважение,

Стефан Сабрутев

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини