От х:

Днес в x:

Nothing продължава да създава прозрачни продукти

Nothing, компанията, основана от Карл Пей, някогашния директор в OnePlus, започва лека полека да ни загатва за предстоящия си смартфон Phone (2). 

В скорошен туит Пей показа нов прозрачен кабел за зареждане, който ще бъде включен в комплекта на телефона и който продължава тенденцията с прозрачните джаджи.

Пей се похвали колко „хубав“ е новият USB-C кабел на Nothing, като СЕО-то сподели и снимка, за да можем да видим как всъщност изглежда кабелът.

При увеличен мащаб можем да видим, че технически кабелът е просто стандартен бял USB кабел Type-C, но с прозрачен корпус. 

Металният конектор има гравирано лого и редица точки, преминаващи напречно. 

Не е известно какво представляват тези точки или дали са предназначени да бъдат LED светлини или просто обикновени канали в метала.

Въпреки че не е изрично казано, очаква се, че това ще бъде кабелът, с който ще пристигне предстоящият Nothing Phone (2).

Уви, не бива да очакваме, че в кутията ще има адаптор, тъй като тези времена вече отминаха, но обявеният кабел ни навежда на мисълта, че бихме могли да очакваме от Nothing и прозрачен адаптор в близко бъдеще. 

Официалното пускане на Phone (2) е насрочено за 11 юли, така че няма да трябва да чакаме много, за да разберем какви точно са плановете на компанията.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини