От х:

Днес в x:

Какво да очакваме от HarmonyOS 4 на Huawei

Конференцията за разработчици Huawei HDC 2023 е насрочена за четвърти август, а сред основните акценти се очаква да бъде представянето на четвъртата генерация на собствената мобилна операционна система на китайската компания. 

Вълненията около HarmonyOS 4.0 са доста големи и въпреки че Huawei е разкрила твърде малко детайли около ъпдейта, мнозина очакват актуализацията да въведе някои значими подобрения. 

Според Huawei Central изкуственият интелект ще играе централна роля в обновената система. 

Очаква се да видим изцяло нови функции, задвижвани от ИИ, целящи да осигурят още по-пълноценно потребителско изживяване. 

Според изтекли преди няколко седмици данни, HarmonyOS 4.0 ще въведе промени и доста визуални промени. 

Имайки предвид, че HarmonyOS 3.1 внесе доста флуидност и нови анимации, бихме предположили, че тази тенденция ще продължи и с новия ъпдейт. 

HarmonyOS 4.0 също така ще цели да подобри връзката между различни платформи и устройства, в това число таблети, смарт часовници, телевизори, но най-вече автомобили. 

Както знаем, Huawei активно разработва системи за автономни коли и новият ъпдейт на операционната система вероятно ще разкрие доста за визията и усилията на китайския производител в тази посока. 

Много вероятно е новата HarmonyOS да въведе по-плавна и богата интеграция с IoT устройства от други компании - още една от важните за Huawei сфери. 

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини