От х:

Днес в x:

Нагли гърмят по МВР, един полицай прострелян

Служител на баретите е бил прострелян в ръката от един от задържаните по време на операция „Наглите 2”, съобщи рано тази сутрин агенция Фокус, цитирайки министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов. Той допълва, че всички планирани за задържане лица по време на продължението на полицейската операция са задържани. По време на претърсването на последния адрес едно от лицата е оказало съпротива, произвело е изстрел и е прострелял един от баретите. Простреляният служител на МВР е транспортиран към болница.
„Това е още едно доказателство, че наименованието „Наглите” напълно съответства на поведението и стила на тази организирана престъпна група”, заявява Цветан Цветанов.

Специализираната полицейска операция „Наглите 2” се провежда на територията на София тази нощ. Издирват се заподозрени лица, свързани с групата за отвличания. Работи се по обезпечаване на още една къща, в която са държани похитени.
Операцията е под ръководство на Прокуратурата, казва Цветан Цветанов.
Задържани са трима души до момента. Операцията продължава.
В хода на специализираната полицейска операция „Наглите 2” до момента е осъществено влизане и претърсване на 5 – 6 адреса.
Обезпечена е една къща, в която се предполага, че са държани похитени. Открита е и една гаражна клетка, която е била ползвана за задържане на похитените, преди откарването им към основната база.
Операция „Наглрите-2” продължава, съобщи по-късно тази сутрин главният секретар на МВР Калин Георгиев.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини