От х:

Днес в x:

Борисов в Кърджали:Да пазим етническата толерантност като зеницата на окото си!

    Да пазим етническата толерантност като зеницата на окото си! ГЕРБ е отворена за всички етноси и вероизповедания. Не случайно излъчихме председател на Народното събрание , който е мюсюлманин.Защитихме и нашите членове мюсюлмани, които бяха арестувани по заповед на бившия вътрешен министър Бойко Рашков в Кърджалийско.Съдът ги обяви за невинни. Днес те са почетни членове на листата ни в Девети кърджалийски многомандатен район за Народното събрание. Това подчерта по време на среща с членове и симпатизанти в Кърджали лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той говори прочувствено в препълнената зала на Дома на културата. Подчерта,че при всичките му срещи в страната залите са препълнени. В същото време от коалиция ПП-ДБ не могат да съберат дори 15-20 души.

      Борисов дойде в Кърджали за да даде рамо на листата на партията и на Цвета Караянчева,която е водач в нея. Тя бе определена като генерала на кърджалийци. Борисов припомни, какво е направила неговата партия по време на управлението си. Ние платихме Водното огледало;направихме Арена „Арда”,отпуснахме средства за многофункционална спортна зала; осигурихме проект за околовръстен път, направихме мост за Птичар,открихме заводи,ремонтирахме пътища. Днес други се хвалят с това,но ние сме доволни,че го направихме за хората,подчерта генералът.

      Борисов отбеляза, че липсва разум в политическата ни класа.На България е нужна стабилна управляваща коалиция от евроатлантически партии. Вместо това 7 партии са срещу нас. Въпреки това ние сме добре приети,за разлика от коалицията Продължаваме промяната-Демократична България. Лидерът на ГЕРБ бе категоричен,че за стабилно работещо правителство на евроатлантическите формации се обявяват както Вашингтон и Брюксел,така и присъстващите в залата.

      Ораторът посочи,че съществува страх в медиите. Журналистите се страхуват да задават неудобни въпроси на управляващите служебни правителства и „Промяната”. По мое време такова нещо нямаше, отсече генералът.

      Тома Биков анализира доклада на Държавният департамент на САЩ. Той подчерта,че констатациите са убийствени за „Промяната”. Освен ширеща се корупция в него се говори и за незаконни арести на експремиера Бойко Борисов и негови близки сътрудници. ”Промяната” е корумпирана. Нещо повече тя проявява политическо насилие, подчерта Биков. Той припомни,че докато правителство на ГЕРБ е правило съдебна реформа,бившият негов член Христо Иванов е давал само интервюта за медиите.

     Силни сме,защото сме на правата страна.Време е да се сложи край на поредицата скандали и сапунени сериали в държавата.За последните две години нищо не е придвижено,както в страната ,така и в региона. Пред катастрофа сме. Това заяви Цвета Караянчева,областен координатор на ГЕРБ,водач на листата за Девети кърджалийски многомандатен район и председател на 44 –то Народно събрание.

     Тук сме да си говорим за живота извън жълтите павета.Идват парашутисти,които сипят обещания без дори да знаят колко общини има областта. Те обаче искат да стават депутати.Такива депутати не ни трябват. Затова нашата листа е съставена само от местни хора. Те са едно голямо семейство.Те са местни и светстни,натърти Караянчева.

     Тя припомни ,че на вчерашния ден преди 17 години  Бойко Борисов е бил в Кърджали за да подкрепи първите стъпки на местната структура на ГЕРБ.Днес редиците и са сплотени и са готови за успешен вот.Хората ни вярват,категорична е Караянчева.

    Гласувайте с номер 2 в интегралната бюлетина.

    Георги Кулов

    Платена публикация.

    Купуването и  продаването на гласове е престъпление.

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET
    Последни новини