От х:

Днес в x:

Все още има проблеми около смъртта на Стивън Гейтли

Българинът, който откри певеца искал 150 000 паунда за разкрие подробности около инцидента

Българинът Георги Дочев, който откри мъртъв починалия певец от „Бойзоун" Стивън Гейтли, според слуховете преговаря за  шестцифрена сума, за да разкрие повече подробности за  "интимната" нощ, съобщава АП.

25-годишният Дочев както изглежда преговаря с таблоид и с  испанска телевизия за над 150 000 паунда.

Семейството на починалия певец реши да се откаже от  намерението си да покани Георги Дочев на погребението на Гейтли,  след като научи за преговорите.

Близките на Стивън са разгневени, че българинът ще се опита  да извлече печалба от смъртта на певеца.

Междувременно статия, посветена на смъртта на Стивън Гейтли, предизвиква полемика във Великобритания. В британската Комисия по жалбите за публикации беше внесена жалба срещу авторката на статията, подписана от над 1000 души.

Жалба срещу журналистката е подадена и в лондонската полиция. Дебат във връзка със статията се разгоря и в интернет - в сайтовете за социални контакти „Фейсбук" и „Туитър".

Статията „Една странна, самотна и смущаваща смърт" се появи в онлайн изданието на „Дейли мейл". Авторката й Джейн Моир пише, че обстоятелствата около смъртта на Гейтли са неясни, че каквото и да е причинило смъртта му, не може да се говори за естествена смърт и че е ужасен начинът, по който този трагичен инцидент е бил представен просто като злощастно събитие.

Освен това според журналистката трагичната смърт на Гейтли развенчава мита, че еднополовите бракове винаги са щастливи.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини