От х:

Днес в x:

Epic Drama в три епохи този септември  

С едно дългоочаквано завръщане и още две премиери Epic Drama ще пропътува три епохи този септември. „Подводницата“ / Das Boot  - своеобразно ТВ продължение на култовия филм от 1981 г. на Волфганг Петерсен (RIP) - акостира по ТВ канала ексклузивно за Централна и източна Европа с третия си сезон на 29 септември. 

Ще кажем само, че критиците в Германия и Великобритания, където сезонът вече е показван, го определят като „най-добрият досега“ и ще обещаем на всички почитатели на Том Влашиха (познат като Jaqen H'ghar от Game of Thrones, а вече и като Дмитри Антонов от Stranger Things), че ще го видят отново в ролята на ГЕСТАПО шефа Хаген Форстър. 

Преди да стигнем до там, обаче, още от 5 септември в 22:00 часа - ще видим френско-езичния „Парижка полиция – 1900 г.“ –  от един от най-реномираните създатели на ТВ съдържание на стария континент, Canal+. В същия ден, час и половина по-рано, в Мърдок пояса, дебютира очарователната Мис Перегрин Фишър с „Новите мистерии на Мис Фишър“ – сезон първи. 


Подводницата
Премиера от четвъртък 29 септември в 22:00 ч.
Сезон: 3
Брой епизоди: 10 x 60 мин.
Оригинално заглавие: Das Boot
Година: 2021

През пролетта на 1943 г. Робърт Еренберг отплава още веднъж на невъзможна мисия заедно с много млад и неопитен командир и екипаж. Преследван от отмъстителния британец Суинбърн, екипажът на U-949 трябва да има повече от един скрит коз, за да избегне гибелта; междувременно на Хагън Форстър (Том Влашиха) е възложена мисия в Лисабон. Там той среща Клаус Хофман (младата немска звезда Рик Окон), който неофициално помага на американския флот да установи чрез баща му, Вилхелм Хофман, връзка с флота на Райха, за да сложи край на войната. На друго място - в Кил - дъщерята на Вилхелм, Хани, не може да се отърве от своя брак без любов, а впоследствие ограниченията на ситуацията, в която се намира, и опасният режим я карат да играе с огъня.

Новите мистерии на Мис Фишър
Премиера всеки делничен ден от понеделник 5 септември в 20:30 ч.
Сезон: 1
Брой епизоди: 8 x 60 мин.
Оригинално заглавие: Ms Fisher's Modern Murder Mysteries
Година: 2019

Разследване със стил от създателите на винаги стилния и обожаван по цял свят сериал „Мистериите на мис Фишър"; съвременната мис Фишър е въплъщение на стил, блясък и приключение в тази криминална драма. Когато през 1964 г. известната ѝ леля, която никога не е познавала, изчезва в планините на Нова Гвинея, неблагоразумната Перегрин Фишър получава голямо наследство и трябва да докаже, че има достатъчно брилянтен ум, за да стане частен детектив от световна класа. Без посока, обречена да попада от една незадоволителна работа на друга, Перегрин получава ново начало от съдбата...

Парижка полиция - 1900 г.
Премиера от понеделник 5 септември в 22:00 ч.
Брой епизоди: 8 x 60 мин.
Оригинално заглавие: Paris Police 1900
Година: 2020

Париж, 1899 г.: френският президент Феликс Фор току-що е починал - омаломощена от крайнодесни антисемитски групи и нарастваща анархия, Франция никога не е изглеждала толкова слаба. Когато пенсионираният шеф на полицията Луи Лепин е спешно призован да се завърне на работа и да възстанови реда в Париж, откритието на труп на млада жена в куфар, носещ се по Сена, подтиква към действие младия и амбициозен детектив Антоан Жуен. 

Междувременно корумпираният полицай Жозеф Фиерси - който е известен като изнудвач, но работи и като наемен убиец за тайната полиция - проявява особен интерес към това криминално разследване и вербува като шпионка куртизанката Мег Стенел, която е обвинена, че по време на секс е убила президента, страдал от сърдечни проблеми. В Париж, където престъпността и грехът се сблъскват с разкош и пуританство, пътищата на тези герои ще се пресекат и те ще се съюзят, за да спасят Франция.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини