От х:

Днес в x:

Мария Бакалова отправи специална покана към българската публика

Мария Бакалова отправи специална покана към българската публика. Поводът е предстоящата на 12 август премиера на трилъра "Убийствена игра" с нейно участие, съобщават от "Александра филмс".

Филмът е жесток, хаплив, с изключително чувство за хумор и е изпълнен с убийствени обрати, казва актрисата във видеото. По думите й тази черна комедия ще накара зрителите да се разсмеят, да се страхуват, да притаят дъх в очакване и почуда кой, какво, кога, защо, как направи, какво се случи, какво видя, но забавлението е преди всичко. Елате и вижте какво може да се обърка в една парти игра, казва още Мария Бакалова. 

Oригинално заглавие на лентата е Bodies, Bodies, Bodies, режисьор е Халина Рейн, а сценаристи са Сара ДеЛапе и Кристен Рупениан. Оператор е Джаспър Улф. Музиката е на американския композитор и музикант Ричард Вриланд, по-известен със сценичното си име Disasterpeace.

В едно отдалечено семейно имение група 20-годишни младежи планират да се скрият от връхлитащия ураган и да си организира парти. На този младежки купон една парти игра си обърква жестоко и предлага свеж поглед към термините "нож в гърба" и "истински приятел". 

В останалите роли са Амандла Стенбърг, Майхала Херолд, Чейс Сюи Уондърс, Рейчъл Сенот, Лий Пейс и  Пийт Дейвидсън.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини