От х:

Днес в x:

Тор ще срещне отново любовта, но и нов злодей

Едва преди месец видяхме тийзър на така дългоочаквания "Тор: Любов и гръмотевици" (Thor: Love and Thunder), в който за първи път видяхме завръщането на Джейн Фостър (Натали Портман).

Тогава ни бе загатнато, че Тор (Крис Хемсуърт) ще започне да гради живота си наново, като ще влезе в позната ни форма и ще се отърве от шкембето. Сега вече има и пълен трейлър, който ни показва още доста неща.

Едно от тях е, че срещата между Джейн и Тор ще бъде очаквано неловка. Не е загатнато как тя се е превърнала в женската версия на Бога на гръмотевиците, но между двамата отново ще прехвърчат искри. Нали старата любов ръжда не хваща, все пак...

Другото важно е появата на Гор (Крисчън Бейл) - злодей, който иска да види сметката на всички съществуващи богове и божества. И ни изглежда доста добре, което е в подкрепа на думите на Тайка Уайтити, че именно Гор може да се окаже най-якият злодей, който киновселената на Marvel е имала до момента.

В трейлъра, разбира се, има много екшън, битки и хумор, разбира се, защото все пак не трябва да забравяме кой е режисьорът.

"Тор: Любов и гръмотевици" е по кината от 8 юли

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини